Az Ön partnere egy egészségesebb otthonért

  • Hazai és nemzetközi karrierlehetőségek

Karrier

Reinhard von der Becke, a Lux International elnöke: „Egy nagy ember csak abban az esetben válhat kiváló vezetővé, ha már nem a saját sikerére fókuszál, hanem elkezd a körülötte lévőknek segíteni, hogy ők is sikeresek lehessenek.”

De mi alapján határozzuk meg, mi a siker? Kalandos utazások? Fizetés? Képzettség? Pozíció? A Luxnál az a legnagyszerűbb, hogy Ön fogalmazhatja meg, mit is jelentsen Önnek a siker! Minden csakis Öntől függ!

Lux-os karrierje során szinte bárhova eljuthat. Lux üzletkötőként Ön igazi „világpolgárrá” válhat.

Mi történik, ha nem akarja körbeutazni a világot? A Lux segítséget nyújt abban is, hogy minden igényét kielégítő, izgalmas karriert építhessen fel – éppen ott, ahol él. Függetlenül attól, hogy vállalja-e a földrajzi „korlátok” átlépését vagy sem, tőlünk biztos segítséget kap személyes és szakmai céljainak kidolgozásában, elérésében – akár túl is lépve valós vagy képzelt személyes „határain”.

Fontosabb Önnek a képzés, mint a pénz? A Lux ebben is segít. Az érdeklődő és erre alkalmas kollégáink részt vehetnek a Lux saját értékesítési tréningprogramjában, a Lux Business School üzletkötői képzésben, melyet a világ minden táján elismernek és nagyra értékelnek. A későbbiekben, a legjobbak közül is a legjobbak lehetőséget kaphatnak, hogy elvégezzék a Lux Akadémiát és részt vehetnek a Nemzetközi Vezetőképző Programunkban.

Ám a Lux igazi sikere üzletkötőink lelkesedésében, büszkeségében és kitartásában rejlik – világszerte.