Az Ön partnere egy egészségesebb otthonért

  • Lépjen be egy
    egészségesebb otthonba!

Magunkról

Egészséges életmód

A Lux „egészséges életmód” koncepciója több mint egy értékesítési stratégia: egy emberközpontú gondolkodásmód családunkról, környezetünkről, értékeinkről és legfőképpen egészségünkről – most és a jövőben egyaránt.

Lux filozófia

A Lux filozófia szerint fontos, hogy jól érezzük magunkat munka közben. Azaz miközben munkánk pénzkereseti lehetőség, az ügyfelek hűségének és tiszteletének kivívása a legfontosabb. Azt jelenti továbbá, hogy büszkék vagyunk termékeinkre és szolgáltatásainkra, hiszen jelentős értékkel gazdagítjuk ügyfeleink életét, amikor segítségünkkel otthonukat egészségesebbé válik.

Vállalati értékek

Vállalatunk értékei négy egyszerű, de annál erőteljesebb pillérre épülnek: büszkeség, tanulás, jövedelem, szórakozás. Ez azt is jelenti, hogy képviselőink hosszú, elismerésekben gazdag karriert futhatnak be a Lux-nál; lehetőségük nyílik, hogy bejárják a világot, elvégezhetik a Lux Business School-t vagy éppen a Lux Akadémiát.

A nemzetközi Lux család tagjaként egy jobb jövő megteremtéséért dolgozunk – vállalatunk, ügyfeleink és képviselőink számára egyaránt.