Az Ön partnere egy egészségesebb otthonért

Jövőkép és küldetés

Jövőképünk

Az egészséges otthont szolgáló, prémium termékek piacán a világ első számú, közvetlen értékesítéssel működő vállalatává válni, elősegítve képviselőink és vásárlóink életminőségének javulását.

Küldetésünk

Képviselőink támogatása álmaik és céljaik elérésében, szerte a világon.

Ennek érdekében, az a vállalat kívánunk lenni, amely betartja a következő 7 ígéretet:

Arra törekszünk, hogy az első helyre az emberek kerüljenek, minden téren. A Lux képviselők érzik, egy olyan család tagjai, amely törődik velük, s valóban figyel személyes álmaik megvalósulására. A Luxnál mindig azon igyekszünk, hogy a világ minden táján betartsuk a képviselőinknek tett ígéreteket.

Nagy hangsúlyt fektetünk a legmagasabb minőségű, innovatív, prémium termékek fejlesztésére - az egészséges otthont szolgálva. A kategórián belül a legjobb termékeket szeretnénk kínálni, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk korunk kihívásaira. Termékeink javítják az életminőséget, egészséges környezetet teremtve otthonunkban és a munkahelyen.

Stratégiánk legfontosabb elemét a Lux képviselői és ügyfelei közötti, személyes kapcsolat képezi. Minden törekvésünk arra irányul, hogy elnyerjük képviselőink és ügyfeleink bizalmát, és arra ösztönözzük őket, hogy a Lux márka büszke és boldog „nagykövetei” legyenek.

Célunk, hogy a legkedveltebb üzleti partner és munkaadó legyünk a prémium termékek közvetlen értékesítéssel működő piacán. Kortól, nemtől, végzettségtől, vallástól vagy etnikai hovatartozástól függetlenül dinamikus, saját igények szerint alakítható pályaterveket nyújtunk, amelyek a piaci átlagnál magasabb jövedelmet biztosítanak. Folyamatos oktatási lehetőségeket és multikulturális környezetet biztosítunk, amelyek a fenntartható sikerre és a személy fejlődésére helyezik a hangsúlyt. Minden körülmények között szeretnénk teljesíteni a Lux képviselőknek tett ígéreteinket: „büszkeség, jövedelem, tanulás és szórakozás”.

A szervizzel kapcsolatos igényeket személyre szabottan teljesítjük a készülékek teljes élettartama alatt, ezzel magasabb értéket teremtünk ügyfeleink számára. Az Ön kényelmét kívánjuk szolgálni azzal, hogy meghatározott időközönként automatikusan  házhoz küldjük a szükséges porzsákot, úgy hogy a szállítási költséget átvállaljuk.

A világon mindenhol elköteleztük magunkat a hosszú távú kapcsolatok kialakítása mellett beszállítóinkkal, partnereinkkel és képviselőinkkel. Alkalmazottaink, üzletfeleink, részvényeseink számára hosszú távú stabilitást biztosítunk az értékesítési tevékenység és a nyereségesség tekintetében, és legjobb tudásunk szerint mindig a tervek, költségtervek, célok megvalósítására törekszünk.

Folyamatosan keressük a lehetőséget a társadalmi  segítségnyújtásra: elkötelezettségünkhöz híven, világszerte támogatjuk a gyermekek megsegítésével foglalkozó fontosabb jótékonysági szervezeteket. Törődünk azzal a világgal, amelyben élünk, ezért hosszú élettartamú, környezetbarát takarítórendszereket kínálunk.