Az Ön partnere egy egészségesebb otthonért

Tigyi Attila, ügyvezető igazgató

Szinte a legnagyobb multik magyarországi piacra lépésével egy időben, a 90-es évek legelején indult kereskedelmi karrierje. 10 évig az Unilever vezetőségének tagjaként a nemzetközi kereskedelmi láncok áruforgalmáért  felelt, mind a vegyi, illatszer termékkörben, később pedig az élelmiszer kategóriában. 2003-ban ismerkedett meg a direkt értékesítéssel, amikor a Tupperware országos értékesítési vezetőjeként folytatta pályafutását. 6 évvel később kérték fel a csúcskategóriás főzőrendszerek magyarországi cégének, az AMC Magyarország Kft ügyvezetésére. A Lux-ot korábban is jól ismerte, hiszen a Direkt Értékesítési Szövetség aktív vezetőségi tagjaként rálátása volt a legnagyobb közvetlen értékesítési cégek működésére. 2015 márciusától a Lux Hungária menedzsmentjében foglal el vezetői pozíciót. Nős, 1 gyermek édesapja.

Tóth Jocó, részletfizetés-, ügyfélszolgálat- és szervizvezető

Főiskolai tanulmányai után, 1992-ben a Lux-nál kezdett el dolgozni, mint területi képviselő. 1994-ben hitelügyintézőként folytatta Lux-os pályafutását, majd 1995-től a részletfizetési csoport vezetője. 1998-ban vette át az ügyfélszolgálat- és a szerviz irányítását is. Házas, egy gyermeke van.

Zacher Balázs, gazdasági vezető

Diploma után pályafutását az Arthur Andersen Adó- és Vezetési Tanácsadó Kft.-nél kezdte, ahol 3 évig könyvvizsgálóként dolgozott. 1996 óta a Lux Hungária gazdasági vezetője. Házas, két gyermeke van.

Nagy Nándor, területi vezető

1998-ban csatlakozott a Lux értékesítési csapatához, mint területi képviselő.
2000-ben a veszprémi területi iroda irányításával bízták meg.
2016. január 01-től a Lux Hungária Kft. regionális vezetője.
Vidéken él, házas, két fiú gyermek édesapja.