Az Ön partnere egy egészségesebb otthonért

  • Tiszta otthon

  • Friss levegő

  • Egészséges ivóvíz

  • Egészséges táplálkozás

  • Ipari felhasználás

Termékek

A mi házunk a mi várunk!
Mivel otthonunk az a hely, ahol jól és biztonságban érezzük magunkat, és ahol időnk nagy részét töltjük. Ezért szánunk sok időt tökéletesítésére.
Azt szeretnénk, hogy otthonunk kényelmes, barátságos, egészséges és tiszta legyen.

A Lux több mint 100 éve gondoskodik arról, hogy az otthonokat  és a munkahelyeket élhetőbbé tegye.
Az egészségesebb életért!
Ez a célunk, a küldetésünk, a filozófiánk.
A Lux márkanév a kiváló teljesítményt, az egészséges szűrőrendszereket, a felhasználóbarát és alacsony fogyasztású termékeket és a hosszú távú megbízhatóságot jelenti.

A Lux termékek a folyamatos technológiai fejlesztések eredményeiként a legszigorúbb európai minőségi előírásoknak megfelelően készülnek. A termékeket több minőségellenőrző intézmény teszteli és ad ki róluk hivatalos tanúsítványt.
Az olyan elismert tudományos laborintézetek eredményei alapján, mint például a TÜV NORD (Németország), a készülékek különböző, allergiában és asztmában szenvedő betegek egyesületeinek ajánlását is elnyerték.

Négy, egymáshoz szorosan kapcsolódó termékvonalon keresztül szolgáljuk ki vásárlóink igényeit, biztosítva számukra az egészségesebb otthont és munkahelyi környezetet.
A termék részletes bemutatása az Ön otthonában történik, így saját szemével győződhet meg azok előnyeiről és a kipróbálás során saját maga választhatja ki az igényeinek megfelelő berendezéseket. Termékeink a legmagasabb fokú minőséget képviselik széles körű szolgáltatási háttérrel kiegészítve: több éves garancia, kipróbálási lehetőség, országos szervizhálózat, kiegészítő tartozékok házhozszállítása, csomagküldő szolgálat, törzsvásárlói kedvezmények, kedvező részletfizetési lehetőségek...