Az Ön partnere egy egészségesebb otthonért

  • Fellélegezhet!

Friss levegő - levegőtisztító

Kinek fontos a friss levegő? Szükséges-e élőterünkbe levegőtisztító? Mennyire tiszta az általunk belélegzett levegő? A beltéri levegőben szálló részecskék nem láthatóak vagy érzékelhetőek, de sok közülük igen veszélyes lehet egészségünkre. A por, pollen, dohányfüst, baktériumok, ipari szennyeződések, gombaspórák, atka- és más állati eredetű allergének észrevétlenül fokozzák fáradtság érzetünket, irritálják szemünket és orrunkat, fejfájást és köhögést idéznek elő.  
A beltéri légszennyezettség az öt legveszélyesebb egészségkárosító tényező egyike. Kimutatták, hogy sokkal könnyebben betegszünk meg otthonunk vagy munkahelyünk légszennyezettsége, mint a külső légszennyezés miatt.

Az újonnan kifejlesztett Lux levegőtisztító használatával mindenki számára elérhetővé válik a friss, tiszta beltéri levegő! Fejlett technológiájának és többlépcsős szűrőrendszerének köszönhetően a Lux AC6 hatékonyan távolítja el a levegőből az egészségre ártalmas részecskéket - biztos védelmet nyújtva mind az allergiában és asztmában szenvedőknek, mind azoknak, akik szeretnék megelőzni ezeket a betegségeket.