Az Ön partnere egy egészségesebb otthonért

Vásárlói vélemények

Szeretem ezt a porszívót, nagyon kényelmes használni. Összehasonlítva a régi porszívómmal, rájöttem, nekem a Lux kell. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi por van a lakásomban. A Lux nélkülözhetetlen otthonomban.

Ruslan Vasiljev, Észtország

1994-ben vettem meg az első Lux porszívómat, a tisztítási hatékonyság és a minőség lenyűgözött. Tökéletes választás volt számomra. Az a készülék és az azt követő is tökéletesen működött, a Lux szervizszolgálat pedig nagyon barátságos és precíz volt. Néhány hónapja a legújabb Lux porszívót adtam nászajándékba az unokahúgomnak, aki aztán ezt mondta nekem: „Nagyi, neked vannak mindig a legjobb tanácsaid!” Tudja, csakis a legjobbat akarom neki.

Maria Rossato, Olaszország

A Lux cég esetében kiemelném a termékek minőségét és a barátságos szervizszolgálatot. Évek óta ismerem a Lux-os területi képviselőmet, s ha bármire szükségem van, felhívom,  azonnal jön. Nagyon elégedett vagyok a készülékemmel, mert úgy érzem, a pénzemért értéket kaptam.

Tihanyi Tibor, Magyarország

Beszereztem a Lux levegőtisztítót, ami rendkívül hatékonyan tisztítja a levegőt a lakásban. Működése közben friss a levegő és olyan, mintha nyitott ablaknál aludnánk. Reggelente a tiszta levegő pozitív hatással van rám. Éppen ezért is vásároltam meg, és valóban, sokkal jobban is érzem azóta magam .

Astrid, Észtország

Tisztelt Hölgyeim, Uraim!
Üdvözlöm Önöket Brno-ból. Kb. 3 hónapja vásároltam egy Ökoluxot, a Lux gőzzel tisztító berendezését. Azóta tesztelem a gépet, hogy mire nem képes. Mindazonáltal, nagyon elégedett vagyok, úgyhogy abba is hagytam a „nyomozást”. Nagyon örülök és köszönöm a Lux-nak, hogy nálunk is bevezette ezt a készüléket. Az Ökolux mára családtaggá vált. Nagyon köszönöm Koválovský úrnak, a Lux képviselőjének is a segítségét, egy igazi profi termékbemutatót láthattunk tőle. Ha a Lux-nak sok ilyen értékesítője van, biztos vagyok benne, minden háztartás Ökolux-ot fog használni hamarosan!

Hazuzová asszony, Csehország